Meatball & van de Camp Circustheater

Het duo Meatball & van de Camp Circustheater (Janpier Knaapen een Piet van de Camp) heeft zijn wortels in het circus en clownerie en laat zich voor haar circustheater voorstellingen inspireren door klassiekers als Shakespeare, Griekse tragedies, Bertholt Brecht en andere grootheden.

Met behulp van acrobatiek, jongleren en clownerie en een vrije bewerking van het oorspronkelijke verhaal ontstaat een meeslepend spektakel voor jong en oud.

De humor relativeert de zwaarte en tragiek van de verhalen en maakt zo echte klassiekers toegankelijk voor een breed èn jong publiek.

Daarnaast treden Janpier Knaapen en Piet van de Camp ook op als het Utrechtse circus- en variétéduo De legendarische Ko en Lou met een spetterende (straat) act.

Voor wie?

De leeftijd van 6 jaar is uitgangspunt voor alle voorstellingen van Meatball & van de Camp Circustheater. Daarom speelt  Meatball & van de Camp graag en veel op scholen, in buurthuizen, culturele centra, ziekenhuizen en instellingen.

Maar op wijkfeesten, straatfestivals en in theaters zijn ze eveneens vaak te vinden. Ook volwassenen waarderen de voorstellingen van het duo.

De huidige voorstellingen van  Meatball & van de Camp Circustheater zijn: