En meer …

Giel van Dam is de drijvende kracht achter Theaterbureau SPOT: natuur en milieu voorstellingen en achter de Circus projecten en workshops voor scholen en bedrijven, ondergebracht bij Theaterbureau Giel van Dam.

Natuurlijk zijn beide ondernemingen dan ook niet strikt gescheiden:
Ook Staatsbosbeheer doet aan bedrijfsuitjes. Waarom dan niet eens een circusdag?
En een basisschool heeft niet altijd feest. Ook culturele vorming of een theatergroep met “boodschap” kunnen gevonden worden tussen de voorstellingen van Theaterbureau SPOT.

Op zijn voortdurende speurtocht naar nieuwe voorstellingen rond natuur & milieu thema’s komt Giel van Dam natuurlijk ook heel veel andere leuke, nieuwe, spannende en inspirerende en creatieve artiesten, theatermakers, cabaretiers, muzikanten, goochelaars en kunstenmakers tegen. Bovendien zijn er veel groepen bij SPOT die naast een voorstelling met een natuur of milieu thema ook nog andere voorstellingen en acts in hun repertoire hebben.

Kortom, bent u op zoek naar iets theatraals of een bijzondere act voor uw feest, congres of cursus, studiedag of andere gelegenheid. Er is altijd een grote kans dat Giel van Dam met een passend idee ter opluistering komt.

Het is de moeite waard om contact op te nemen met uw vraag.